Curriculum

You obtain high leveled four skills-reading, writing, listening, speaking- from the basic systematically.

Reading

Writing

Listening

Speaking

Basic

Able to read short sentences.

Able to write short letters and passages using HIRAGANA, KATAKANA, 300 Kanjis.

Able to listen to train or station announcements and grasp the minimum information.

Able to carry out necessary daily conversations.

IntermediateⅠ

Able to understand easy newspaper articles, thesis, and novels.

Able to understand 750 kanjis and to write letters and simple papers.

Able to understand well organized natural conversations.

Able to organize papers, opinions and comments well.

IntermediateⅡ

Able to understand complicated newspaper articles.

Able to understand 1000 kanjis and to write well organized passages identifying necessary passage styles depending on the situation like thesis, letters and so on.

Able to understand lectures and conversations by multi people.

Able to state opinions about complicated themes.

Advanced

Able to understand novels and essays.

Able to understand over 2000 Kanjis.

Able to understand long time news, discussions, and symposium.

Able to carry out abstract talk naturally.

From Admission to Graduation

course_01.gifcourse_02.gifcourse_03.gifcourse_04.gifcourse_05.gif

Facilities

photo01.jpg(Classroom)