About City of Kobe

Students at Seiko Foreign Language School introduce Kobe to you by four key words.
(※Click the photo to enlarge.)

①Fashionable

Kobe is very famous for many fashionable and updating shops, restaurants, and cafes. People in the city also dress well.
imagejpg_01b.jpgimagejpg_01b.jpgekobe1.jpg

imagejpg_03b.jpgimagejpg_03b.jpg

imagejpg_04b.jpgimagejpg_04b.jpg

imagejpg_05b.jpgimagejpg_05b.jpg

②Multi-cultural

Port city of Kobe has a China town with elegant Chinese culture, and Kitano former foreigners’ residential with western atmosphere. Kobe has its feature which contains foreign cultures in Japanese ones.
ekobe2.jpgimagejpg_07b.jpgimagejpg_07b.jpg

imagejpg_08b.jpgimagejpg_08b.jpg

imagejpg_10b.jpgimagejpg_10b.jpg

imagejpg_24b.jpgimagejpg_24b.jpg

③Sight View

Kobe has marine blue and mountain green view and is full of good sights. Sophisticated urban area and nature with farms and natural hot springs get together. Kobe has one of the three best night view spots in Japan and it is very romantic at night.
imagejpg_11b.jpgimagejpg_11b.jpgekobe3.jpg

imagejpg_09.jpgimagejpg_09.jpg

imagejpg_14b.jpgimagejpg_14b.jpg

imagejpg_15b.jpgimagejpg_15b.jpg

imagejpg_16b.jpgimagejpg_16b.jpg

imagejpg_17b.jpgimagejpg_17b.jpg

imagejpg_18b.jpgimagejpg_18b.jpg

④Gourmet

Kobe also satisfies your tongue. Kobe beef is well-known and Kobe sweets are also famous in Japan. Kobe is the place where Japanese western sweets were born and grown. They are sensitive and noble. They are art.
ekobe4.jpgimagejpg_20b.jpgimagejpg_20b.jpg

imagejpg_21b.jpgimagejpg_21b.jpg

imagejpg_22b.jpgimagejpg_22b.jpg

imagejpg_23b.jpgimagejpg_23b.jpg